Bayram tatilinde kaç kişi öldü? 2017 Yılında yine ölen sayısı çok

Bayram tatilinde kaç kişi öldü? 2017 Yılında yine ölen sayısı çok

Ramazan bayramı tatilinin henüz yarısı bitmeden Türkiye'de araba kazası sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı oldukça yüksek. İşte 9 günlük tatilde ölenlerin sayısı!

Ramazan Bayramı tatilinde yine canlar gitti. Aşırı hız ve dikkatssizlik ağır bedellere mal oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı Ramazan Bayramı öncesi Cuma hubtesinde vatandaşı aşırı hız yapmamaları ve dikkatli olarak trafik kurallarına uymaları konusunda uyarmıştı. Her yıl yaşadığımız gibi bu yılda bayram tatili çoğu aileye acı getirdi. 

Ramazan Bayramı tatilinde kaç kişi öldü? 
Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramının 9 günlük tatilinde tam 129 kişi ölmüştü ve 471 kişi trafik kazası sonucu yaralanmıştı. 2017 yılında ise Ramaza Bayramı tatilinde 64 kişi hayatını kaybederken 379 yaralı sayısı oldu. Henüz 3.günü tamamlamamışken bu kadar vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, Ramazan Bayramı tatilinin sonunda umarız büyük kayıplara yol açmaz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.