Belçikalı sanatçı Oscar and the Wolf İstanbul'da unutulmaza imza attı

Belçikalı sanatçı Oscar and the Wolf İstanbul'da unutulmaza imza attı

Dünyaca tanınan ve Türkiye'de çok büyük hayran kitlesine sahip olan Belçikalı sanatçı Oscar and the Wolf kimdir? Detaylar haberimizde!

Oscar and the Wolf Belçika'da kurulmuş olan yaklaşık 2010 yılından bu yana köklü bir geçmişi olan müzik grubu indie pop sanatçısı Oscar and the Wolf, İstanbul’da yaşattığı unutulmaz gece ile hayranlarını mest etti.

Oscar and the Wolf Kimdir? Nedir? 
2010 Yılında Belçikada kurulmuş olan müzik grubudur. Oscar and the Wolf adı verilen grup kısa sürede Dünya çapında sevilen ve Türkiye'de verdiği konserler ile geniş hayran kitlesine sahip olmuştur.Dünyaca ünlü olan Montreux Jazz, Rock Werchter ve The Great Escape festivallerinde sahne almıştır. Ülkemizde de konserler vermiştir.

Dün gece İstanbul Maslak'ta bulunan Volkswagen Arena’da 6 bin civarında hayranına unutulmaz bir konser yaşattı. Oscar and the Wolf müzik grubu Türkiye'de İstanbul'da yapacağı konserin biletleri, satışa çıkmasından kısa süre içinde tükendi. 

Max Colombie Sahneye Çıktı
“Oscar and the Wolf” sahne ismini kullanan Max Colombie, kendine ait vokali ve özel dansçıları ile birlikte hayranlarını büyüledi. Maslak'ta ki gece şovuyla izleyenlerden büyük beğeni toplamış olan Oscar and the Wolf grubu şu şarkıları seslendirdi
''Princes, You Are Mine Joaquim'' bu şarkıların dışında bir çok şarkıyıda seslendirmiş oldu.

Türkiye'de Çok Büyük Hayran Kitlesine Sahip
Oscar and the Wolf grubunun Türkiye'de verdiği ilk konser değil. Büyük hayran kitlesine sahip olan müzik grubu 6 yıllık geçmişi ile hayranlarını hızla arttırmaya devam etmekte.İstanbul Maslak'ta bulunan Volkswagen Arena’da vediği konser sırasında izdiham yaşandı. Bir çok hayranı temasta bulunmak için çaba gösterdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.