Belediye Başkanı, köpekler için yamaca 'yuva' açtırdı

Belediye Başkanı, köpekler için yamaca 'yuva' açtırdı

Niğde'de kullanılmayan eski çöplük alanını temizleten Belediye Başkanı Güzel, alandaki yamaca yaklaşık 50 oyuk açtırarak, sokak köpeklerinin soğuk kış günlerinde korunacakları bir alan oluşturdu.

Niğde’nin Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, sokak hayvanlarının üşümemesi için dağı oydurarak 35 tane yuva yaptırdı.

Niğde’nin Çiftlik İlçe Belediye Başkanı Serkan Güzel, hava sıcaklığının sıfırın altında 20 dereceye kadar düştüğü bölgede iş makinaları ile dağı oyup yuva yaptırdı. Çalışmaları yakından takip eden ve yuva sayısını 50’ye çıkaracaklarını söyleyen Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, "Kızlarımla beraber akşamları özellikle karın çok yağdığı ve vatandaşların gelemeyeceği zamanlarda buraya gelip ekmek atıyordum. Gece geldiğimde ufak yavruların soğuktan titrediklerini gördüm ve aklıma bu tünelleri açmak gelmişti. Kışın bunu yapamadık belki yağıştan dolayı çöker diye, bu yaz gerçekleştirelim diye düşünürken bu zamana nasip oldu" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.