Berat Albayrak'tan "Kontr Atak"

Kiymetli dostlarim, TURKIYEMIZ'i askeri cepheden yikamayacaklarini artik iyice anlamis olan dis gucler (ABD - INGILTERE - ISRAIL- FRANSA ), dunyanin basina bela olan en zengin yahudi ailelerinden ROTSCHILDS'lerin de fonlamalari ile AGUSTOS 2018, MART 2019, EKIM 2019 ve son olarak ta 6 MAYIS 2020'de, ulkemize karsi "finansal taarruz" yaparak, Hukumetimizi ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip ERDOGAN'i yikmaya calistilar.

Cok sukur ki, Ekonomimiz'in basinda, son derece zeki, akilli ve feraset sahibi bir Bakanimiz var. Dis guclerin bu son taarruzunun da "hangi tetikciler tarafindan yapildigini" cok cabuk tesbit etti ve gayet hizli bir sekilde ve "onlarin anlayacaklari dil'den" konustu ; KONTR ATAK yaparak, CITIBANK (ABD), BNP PARIBAS (FRANSIZ) ve UBS AG (ISVICRE) Bankalarina, "doviz islem yasagi getirdi.

Ekonomi Bakanimiz Berat ALBAYRAK'i, bu cesur, zekice ve hizli kararindan dolayi tebrik ediyorum. Bu kiymetli insani, "Ama damat...?!" diye tahkir ve istiskal eden ve guvensizlik ve tereddut gosterenleri de, bir defa daha "buyuk resmi gormeye" davet ediyorum. Bakiniz, Berat ALBAYRAK kimlerin hedef tahtasinda... ? Bu insana ok atanlar ile ayni saf'a dusmeyiniz efendim. Goruyorsunuz, sayin Bakanimiz 3 provakator bankaya karsi tedbir alinca, Avarel'inden Fatih Portakal'ina kadar, butun "yilanlar" ayaklandilar. Su vaziyet dahi, vicdan, insaf ve adalet sahibi her insanin gozlerini acmaya yeter.

Suna cok dikkat edelim ; aziz Milletimizin, kahraman Reisimiz'e sahip cikma azim ve iradesini gayet iyi tesbit etmis olan dis gucler, "cepheden" saldirmiyorlar ; once "etrafini bosaltmaya" calisiyorlar. Bu meyanda da, ulkemizin maliyesini ve ekonomisini son derece dirayetli ve maharetli bir sekilde yoneten Berat ALBAYRAK'i, kendilerine "ilk hedef" olarak secmisler.

Yerli ve milli suur sahibi herkes, bu "buyuk resmi" tam olarak gormeli ve dogru olarak okumalidir.

Ser ve kufur cephesine de, icimizdeki tasmalilarina da, hicbir sekilde gecit vermeyelim, CUMHUR ITTIFAKI'na, bu ittifakin kiymetli Reisleri'ne ve Hukumetimiz'e sahip cikalim insallah.

Selam ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.