Beşiktaş Fransız golcüye teklif yaptı

Beşiktaş Fransız golcüye teklif yaptı

Kanadalı forvet Cyle Larin'i bonservis ödemeden kadrosuna katan Beşiktaş, Arsenal'de forma şansı bulamayan Giroud'yu transfer etmek için çalışmalara başladı.

Cenk Tosun'u Everton'a gönderen Beşiktaş, Olivier Giroud'yu renklerine bağlamak için temasa geçti.

Larin transferini ücret ödemeden bitiren Beşiktaş'ta gözler Giroud'ya çevrildi. Cenk Tosun'un boşluğunu doldurmak isteyen siyah-beyazlılar Fransız yıldıza teklif götürdü.

ASIL TRANSFER GİROUD OLACAK

İngiliz basını son dönemde Arsenal'de fazla forma şansı bulamayan Fransız golcünün, 2018 Dünya Kupası finallerinde milli takıma katılabilmek için oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini yazdı. Bu yüzden Giroud’nun Beşiktaş’a sıcak baktığını bildirildi. Beşiktaş cephesinden ise 31 yaşındaki Fransız yıldızla, Başkan Fikret Orman’ın görüştüğü bilgisi geldi.

Cenk Tosun'un transferi için İngiltere'ye giden Fikret Orman, "Buraya sadece Cenk için gelmedik, aynı zamanda takıma takviye yapacağız, görüşmelerimizi sürdürüyoruz." açıklamasını yapmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.