Beşiktaş'ın kalan maçları zorlu geçeçek

Beşiktaş'ın kalan maçları zorlu geçeçek

Spor Toto Süper Liginde 1.sırada yer alan Beşiktaş'ın, şampiyonluk yarışında son 5 maçı oldukça zor geçecek. İşte Beşiktaş'ın kalan maçları!

Spor Toto Süper Ligi'nde 26.hafta karşılaşmasında kendi evinde Gençlerbirliği'ni konuk eden siyah-beyazlılar, 3 gol ile sahadan 3 puanı alarak şampiyonluk yarışında rakiplerine fark atmaya devam etti. Ancak Beşiktaş'ın kalan maçları tehlikeli geçecek. Son 5 maçında Beşiktaş'ın kalan 5 rakibi haberimizde. 

Beşiktaş Gençlerbirliği galibiyeti sonrası puanını 58'e yükseltti. Hemen gerisinde bulunan İstanbul Başakşehir ise 53, Galatasaray 49 ve 4.sırada yer alan Fenerbahçe ise 47 puanda. Beşiktaş kalan 5 maçında 3 deplasman maçına çıkacak. Deplasmanda sırasıyla ligde yükseliş gösteren Trabzonspor, hemen gerisinde 53 puanla bulunan Başakşehir, ve Bursaspor ile karşılaşacak. Kendi evindeki 2 maçı ise Galatasarayın 4-0 mağlup ettiği Adanaspor ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynanacak.

Puan kaybetmesi kaçınılmaz
Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanı ve Galatasaray maçlarında Beşiktaş'ın olası puan kaybı 6 olacak. Evinde Adanaspor'u yenerse ve Başakşehir ile berabere kalırsa toplamda kalan beş maçta 7 puan elde edecek gibi görünüyor. Bu durumda Beşiktaş ligi 65 puanla bitirebilir. 

Beşiktaş'ın hemen arkasında sadece 5 puan gerisinde bulunan Başakşehir Şampiyonluk umudunu sağlama alacak ve rakiplerine puan vermeyecek gibi. Bakalım Beşiktaş şampiyon olabilecek mi?







 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.