Beşiktaş'ın puanı 61 Trabzon! 3 puanı aldı plakayı kaptı!

Beşiktaş'ın puanı 61 Trabzon! 3 puanı aldı plakayı kaptı!

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena'da oynanan maç sonucu Beşiktaş, Trabzonspor'u 4-3 mağlup etti.

Şenol Güneş'in oyuncuları şampiyonluk konusunda oldukça ciddi. Ligin 2.yarısında en çok gol atan takım Trabzonspor karşısında sahadan galip ayrılan Beşiktaş, puanını 61'e yükseltti. İşin dikkat çeken yanı ise puanını 61'e yükselten Beşiktaş, Trabzon'un plaka numarasına ulaşmış oldu.

Dev karşılaşma sonucu Beşiktaş 4 - Trabzonspor 3
Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena'da saat 19:00'da başlayan maçı Beşiktaş, 90+2'de Atiba'nın attığı golle 4-3 öne geçerek kazandı. 3 puanı hanesine yazdıran siyah-beyazlılar, 61 puana ulaştı.

BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR MAÇININ KISA ÖZETİ ŞU ŞEKİLDE
Beşiktaş Cenk Tosun'un henüz maçın 4.dakikasında attığı golle Trabzonspor karşısında öne geçti. Trabzonspor Okay Yokuşlu'.nun attığı muhteşem golle Beşiktaş karşısında beraberliği yakaladı. Vincent Aboubakar 35.dakikada attığı golle siyah-beyazlıları birkez daha öne geçirdi ve skor 2-1 oldu. Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

2.YARIDA HEYECAN İYİCE ARTTI
Castillo 63.dakikada Trabzonspor'un golünü kaydetti. Kendi hazırladığı gol pozisyonunu topu ağlarla buluşturarak noktalayan Castillo, maçın skorunu 2-2 yaptı. Trabzonspor Kolombiyalı oyuncusu Rodallega ile 3.golü bularak Beşiktaş karşısında öne geçti. Sadece Castillo'nun golünden 2 dakika sonra Rodallega Beşiktaş'ın ağlarına topu gönderdi. Talisca maçın 75.dakikasında attığı muhteşem firikik golü ile beraberliği sağladı. Kara Kartal 3-2 nin şokundayken, Talisca kısa süreli şoku sona erdirdi ve Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'ı mağlup etmeyi başardı. 90+2 de ise Atiba sahneye çıktı ve uzatmalarda gelen gol ile adeta arenada sessizlik hakim oldu. 

BEŞİKTAŞ DURDURULAMIYOR!
Deplasmanda 8.galibiyetini alan siyah-beyazlılar, puanını 61'e yükseltirken, maç eksiği ile Başakşehir'e 8 puan fark atmış oldu. Trabzonspor 44 puanıyla 5.sırada kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.