Beyoğlu'nda ki silahlı saldırı sonucu 6 saniye dayanabildi

Beyoğlu'nda ki silahlı saldırı sonucu 6 saniye dayanabildi

İstanbul Beyoğlu'nda spor salonu yöneticisini aldığı silah yarası sonucu hayatını kaybetti. Gökhan Sarı'nın 6 saniye içinde öldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Spor solonu işleten Gökhan Sarı (41) hayatını kaybetti, eşi Elif Sarı (36) bacağından yaralandı. Elif Sarı'nın tedavisi sürerken Beyoğlu'nda yaşanan vaka polis tarafından incelemeye alındı.

Yüzü ve elleri atkı ile kapalı olarak olay yerine silahlı bir şekilde giren saldırgan, sarı çiftinin çocuklarınıda hedef aldı. Elif Sarı ve hayatını olay yerinde kaybeden Gökhan Sarı'nın çocukları, saldırganın silahından çıkan kurşunlara hedef olmaktan son anda kurtularak kaçtı.

58e53cac67b0aa2b30c0da21-002.jpg
Tedavisi devem etmekte olan Elif Sarı'nın ifadesi henüz alınmadı. Saldırganın kullanmış olduğu silah Hasköy Mezarlığı'nda bulundu. Yaşanan olay sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, tüm müdahalelere rağmen Gökhan Sarı'yı hayata bağlayamadı. Saldırgan olay yerinden kaçtı. Beyoğlunda sarı ailesine saldıran zanlı polis tarafından aranıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.