BİM 24 Mart 2020 Salı Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM 24 Mart 2020 Salı Aktüel Ürünler Kataloğu

Bim de bu hafta ürünler belli oldu. Elektrikli süpürgeden ocak setine sarj cihazından sarj kablosuna kadar her ürün de indirimler bulunmaktadır.. Haberimizin devamında...

BİM’de bu hafta satışa sunulan ürünlerin başında; Miele Toz Torbalı Elektrikli Süpürge, Kumtel Set Üstü Ocak, Kumtel Aspiratör, Meizu 2 yıl KVK garantili, 5.7″ Ekrana sahip, 3 GB Ram, 32 GB dahili hafızalı, 8 çekirdek işlemcili, 13+2 mp arka kamera, 8 mp Ön kamerası, parmak izi sensörü bulunan Meızu M6T Cep Telefonu, alüminyum Kasa 10000 mAh Micro usb girişli 2 yıl garantili PHİLİPS Taşınabilir Şarj Cihazı, elektrik kesildiğinde veya elektriksiz ortamlarda büyük ihtiyaç duyduğunuz 6 SMD LED, 9V Solar Panel, Çoklu Telefon Şarj kablosu, solar panel sayesinde ampulleri yakma imkanı sunan Nordıca Solar Aydınlatma Seti, Fakir Blender Robot Seti, Jakarlı Kadife Banyo Havlusu, Kiwi Ultrasonic Hava Nemlendirici, Relax Çelik Termos 2 Litre ve dahası çok fazla ürün yer almaktadır.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.