Bingöl'de Lise Öğrencisi Sınıfta Kalp Krizi Geçirdi

Bingöl'de Lise Öğrencisi Sınıfta Kalp Krizi Geçirdi

Bingöl Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencisi sınıfta aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdi.

Olay,bugun sabah Bingöl merkezdeki lisede meydana geldi.Alınan bilgilere göre,Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 9.sınıf öğrencisi Fethullah Arık,sınıfta ders sırasında aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdi.

İhbar üzerine okula gelen 112 sağlık ekipleri okulda yaptıktan sonra,Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Bura yapılan tedavisi ardından durumunun kritik olduğu öğrenildi.Fethullah Arık, Elazığ'a sevk edildi.

Konu ile ilgili açıkalama bulunan Bingöl İl Milli Eğitim Müdür Kadri Engin,"Okula sabah gelen öğrencimiz Fethullah Arık, sınıfta olduğu bir anda kalp krizi geçirdi. Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu kritik olan öğrencimiz Elazığ iline kaldırıldı. Bu öğrencimiz daha önce kalp ameliyatı geçirdiğini öğrendik. Allah acil şifalar versin." şeklinde konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.