Bir Babanın Yaşamak İstediği En Son Şey, Çoçuğunu Koşarak Ambulansa Yetiştirdi

Bir Babanın Yaşamak İstediği En Son Şey, Çoçuğunu Koşarak Ambulansa Yetiştirdi

Bolu'da 2 yaşındaki ufak çocuğu araba çarptı, çaresizlik içinde olan baba oğlunu kucaklayıp koşarak ambulansa götürdü.

Bolu'da ara sokakta babasının elini bırakıp bir anda yola koşan ufak çocuğu araba çarptı. Irak asıllı olan baba ayağından yara alan ufak çocuğunu kucaklayıp koşarak ambulansa götürdü. 

Alınan bilgilere göre, Bolu'da Postane Caddesi Aydın sokak'ta geçen olayda Iraklı babanın 2 yaşlarında olan çocuğu Liva E. babasının elini bırakıp bir anda yola koştu. O  anda sokaktan geçen Adem Y. yönetimindeki araba ufak çocuğa çarptı. Ayağı yaralanan ufak çocuğunu kucaklayıp 112 acil ekiplerinin gelmesini bekleyip çocuğunu yatıştırmaya çalışan baba 112 acil ambulansı gelince koşarak ufak çocuğunu ambulansa yetiştirdi. Yaralanan ufak çocuk İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına aldındı.Alınan bilgiler ışığında Ufak çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Araç sürücüsü Adem Y. " Ben ara sokakta yavaş gidiyordum çocuk bir anda önüme fırladı" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.