Bir janjanlı koltukla kaç kuş hedef alındı?

1- Fetö yerine, tarih boyunca fetö ve türevleriyle en güçlü bir şekilde mücadele eden, 1000 yıllık sahih geleneğe sahip milli ve yerli kesimler hedef alındı.
2- Fetönün kritik davaları yerine, koltuk gündeme oturdu.
3- Fetönün kirli ve sapkın din anlayışı yerine, dinin sahih kaynaklarından beslenen ve bu vatanın kurucu unsurları olan manevi önderleri tartışılır oldu...
4- Daha da ileri gidip, zamanında fetöye methiyeler yazanlar, Ahmet Yesevi'den Yunus Emre'ye, Şeyh Edebalı'dan Akşemseddin'e bütün hakiki alimlere, ariflere alçakça iftiralar attılar.
5- Türkiye, güneyden kuşatılırken, terör örgütlerine bin tır yardım yapılırken bu tehlike, uyuduruk bir koltuk kadar gündeme gelmedi..
Fetönün bu sistematik ve sinsi algı operasyonuna gelerek, 15 Temmuzda Fetönün karşısında dimdik ayakta duran, milli, yerli ve antiemperyalist insanlara saldırmasını anlayamıyorum...
Bu nasıl bir akıl tutulması, nasıl bir basiretsizliktir?

(Lütfen kişi ya da grup ismi veren ya da hakaret içeren yorum yapmayalım dostlar.)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum