Bir kargo şirketi daha satıldı!

Bir kargo şirketi daha satıldı!

Son birkaç yıldır lojistik alanında Türkiye'nin önde gelen şirketleri ya el değiştiriyor ya da yeni firmalar ofisler kurarak pazara adım atıyor.

Japon Hitachi ile Yusen, Avustralya'dan Toll Global, Almanya'dan Kühne- Nagel, Güney Kore'den CJ Logistic Corporation bu pazarın en hızlı şirketleri olarak öne çıktı. Lojistik devlerinin Türk taşımacılığındaki büyümesi yerli ve yabancı fonların da ilgisini çekmeye başladı.

Körfez piyasasının en önemli fonlarından Dubai merkezli Abraaj, geçtiğimiz ay Hollanda'da kurduğu Turklogistics B.V adlı şirket kanalıyla sektörün öncü isimlerinden Netlog'a ortak oldu.

SEKTÖRÜN İLK YERLİSİ

1997 yılında kurulan PTS Worldwide Express, uluslararası ekspres kurye taşımacılığı alanındaki ilk Türk markası olma özelliğine sahip. Karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu, intermodal taşımacılık modellerini de kullanan PTS, 220 ülkeye express kurye gönderimi yapıyor. Şirketin Almanya'da da bir ofisi bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.