Birileri Türkiye Olmadan Olmayacağını Hala Anlamadı

Birileri Türkiye Olmadan Olmayacağını Hala Anlamadı

Türk Silahlı Kuvvetleri, büyük taarruzun yıl dönümünde ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde kurmak istediği koridoru vurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, büyük taarruzun yıl dönümünde ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde kurmak istediği koridoru vurdu. Sınır birlikleri terör örgütü PKK/YPG ile örgütün Afrin'deki mevzilerini vurdu. ÖSO'ya bağlı birlikler de YPG'ye operasyon başlattı
Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD/YPG'nin Afrin'de bulunan mevzilerini vurdu.
Kilis sınırında konuşlu topçu birlikleri terör örgütünün ABD himayesinde kurmaya çalıştığı Afrin koridorunu obüslerle ateş altına aldı.
Büyük taarruzun yıldönümünde, Afrin kırsalı ve Marenez bölgesindeki terör mevzilerine çok sayıda atış yapıldı. Top sesleri, Kilis kent merkezinden de duyuldu.
ÖSO'ya bağlı birlikler de karadan terör örgütü PYD'ye yönelik operasyon başlattı. Azez kırsalında ÖSO ile teröristler arasında çatışma yaşandı.
Bu arada Kilis sınır hattında güvenlik önlemleri arttırılırken karakollara askeri sevkiyat yapıldı. Çevre illerden götürülen obüs ve zırhlı personel taşıyıcıları sınır birliklerine konuşlandırıldı.
Türkiye her an olasılıkli saldırıya karşı hazır vaziyette bekliyor.
Sınır ötesinden sizmalara geçit verilmeden amansız bir mücadele veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.