Birleşmiş Milletler: 8 Bin Aile'den Daha Fazla Aile Kaçırıldı!

Birleşmiş Milletler: 8 Bin Aile'den Daha Fazla Aile Kaçırıldı!

Birleşmiş Milletler tarafından yapılan araştırmalar ve açıklamalara göre Musul'da toplamda 8000 ve daha fazla alleyi kaçırdığı özellikle erkekleri ve çocukları bir kalkan olarak kullanmaya devam ettiği ifade edilmekte.

Birleşmiş Milletler tarafından yapılan açıklamalarda terör örgütü tarafından atılan adımların son derece riskli olduğu ve Musul'da yaşanan olaylarda IŞİD tarafından 8000 ailenin genel olarak kaçırıldığı, kaçırılan ailelerin uçaklar tarafından bombalanacak olan bölgelerde aktif bir rol üstlendiği ve bu bölgelerde fazlası ile bu ailelerin en ön planda kullanıldığı ifade ediliyor.

İnsanların hayatlarını riske atara savaş uçakları ve diğer rakip güçlere adeta kendince bir kalkan oluşturan DEAŞ'ın gelecekte daha fazla aileyi kaçırmasının önüne ise hiçbir şekide geçilemiyor, zira terör örgütü esir aldığı aileleri Birleşmiş Milletler'e göre öldürmek ile tehdit ediyor ve aileler kaçmadan DEAŞ tarafından istenen yerlerde adeta bir kukla gibi durmaya devam ediyor. 1 milyondan daha fazla ailenin ve insanın şuan çocuklarını da beraber yanına alarak farklı bölgelere göç ettikleri ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.