Birleşmiş Milletler Açıkladı, Sonuçlar Çarpıcı Oldu!

Birleşmiş Milletler Açıkladı, Sonuçlar Çarpıcı Oldu!

Birleşmiş Milletler tarafından Irak Musul'da toplam 50 polis 91 sivil vatandaşın hayatını kaybettiği ve yaşanan bu kritik durum dolayısı ile derhal gerekli önlemlerin alınmasına karar verdi.

Birleşmiş Milletler açıklamalarında ve yazılı bildirimlerinde her geçen gün daha fazla savaşın devam ettiği bugünlerde IŞİD tarafından aşiret liderlerine ise kendilerince gereken cezanın öldürmeden önce ve öldürdükten sonra taksilerin arkasına bağlayarak arabalar ile iple bağladıktan sonra gezdirdiğini, terör örgütü liderleri ve üyeleri tarafından her geçen gün daha fazla saldırının söz konusu olduğuna değinildi.

Yapılan açıklamalardan hemen sonra Birleşmiş Milletler açıklamalarında terör örgütünün toplamda bugüne kadar 91 insanın hayatını kaybetmesine neden olduğu, 50 polisin ise öldürüldüğünün açıklamasında bulundu. Konu hakkında Birleşmiş Milletler'in gelecek günlerde ve gelecek haftalarda terör örgütünün faaliyetlerini ve durumunu yakından izlemeye devam edecek olduklarına değindi. Birleşmiş Milletler açıklamaları ile sınırlı kalmasına rağmen insan haklarına ise aykırı milyonlarca bilgi yağmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.