BMC TUĞRA KAMYON MARKASIYLA YOLLARA GERİ DÖNDÜ

BMC TUĞRA KAMYON MARKASIYLA YOLLARA GERİ DÖNDÜ

1964 yılında kurulan Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, 2014 yılından bu yana gerçekleştirdiği yoğun Ar-Ge, mühendislik ve üretim süreçlerinin sonucunda yeni kamyon ailesini TUĞRA ile yollara geri döndü.

1964 yılında kurulan Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, 2014 yılından bu yana gerçekleştirdiği yoğun Ar-Ge, mühendislik ve üretim süreçlerinin sonucunda yeni kamyon ailesini TUĞRA ile yollara geri döndü. BMC, İbrahim Tatlıses'in yıllar önce reklamını yaptığı Fatih markası BMC kamyonundan yıllar sonra yeniden kamyon üretimine başlıyor. BMC’nin yollardaki yeni sembolü TUĞRA, Almanya Hannover’da gerçekleşen IAA Otomotiv ve Yan Sanayii Fuarı’nda ilk kez tanıtıldı.

TUĞRA, yepyeni ve stratejik tasarımıyla, bir kamyondan beklenen ne varsa hepsini bir arada sunuyor. Şantiyede veya yolda; her yükte, her koşulda azami performansı sağlayan motor gücüne sahip TUĞRA, verimli motor – şanzıman entegrasyonu ve hafifletilmiş şasi yapısı sayesinde düşük yakıt tüketimi sağlıyor.

Çağdaş ön konsol tasarımı, full TFT gösterge, bluetooth ve navigasyon özelliğine de sahip olan 7 boyutunda multimedya, geniş hacimli kabin içi saklama alanları, pek çok özelliğe sahip sürücü koltuğu, buzdolabı, yataklar, multifonksiyonel direksiyonu ve özel tasarım kabin içi aydınlatmalarıyla BMC TUĞRA, gündüz ve gece her türlü göreve hazır.

Yerli TUĞRA marka kamyonu üreten BMC’yi tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.