BMW’nin amiral 7 Serisi Gün Yüzüne Çıktı

BMW’nin amiral 7 Serisi Gün Yüzüne Çıktı

BMW Amiral 7 Serisi Piyasaya Sürüldü Mercedes Benz'in S serisiyle kıyasıya mücadele içinde olan BMW 7 serisi hem tasarım hemde şıklık yönunde diyer araba firmaları biraz geride bıraktı

Mercedes-Benz'in S Serisi ile kıyasıya bir rekabet içerisinde olan 7 Serisi, lüks sınıfın gereksinimlerini bir adım daha öteye taşıyor. Nitekim yeni 7 Serisi, hem tasarımı hem de karoserinin altındaki yepyeni teknolojilerle bu sınıftaki beklentileri karşılayacak düzeyde.

Bugüne kadar üretilen en lüks ve en konforlu 7 Serisi olarak nitelendirilen otomobilin tasarımı oldukça dinamik bir görüntüye sahip. Önceki nesline göre sportif detayların öne çıktığı altıncı nesil 7 Serisi'nde LED'li farlara yer verilirken, opsiyonel olarak Laserlight adı verilen yüksek teknolojili aydınlatma sistemine sahip olunabiliyor. Aracın ızgara yapısı selefiyle benzerlik gösterirken, ön tampon üzerinde LED sis lambaları ve krom süslemeler tasarımın öne çıkan diğer detaylarından. Arkada ise L şeklindeki stoplar ve yeni tampon tasarımı dikkat çekiyor. Altıncı nesil 7 Serisi'nde 17 ile 20 inç boyut aralığında alaşım jant seçeneklerinin de sunulduğunu belirtelim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.