Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

BOĞAZİÇİ AŞİRETİ YA DA TRUVA ATI ASHABI

Aslında bunların ikisi cisim olarak aynı şey değil.
Ama bunların ikisi ruh olarak, ülkemiz üzerine besledikleri emeller bakımından aynı.
İlkinin yani Boğaziçi Aşiretinin ülkemize gelişleri ya da İspanyol zulmünden kurtarılarak birer sığınmacı olarak ülkemize getirilişleri ikincisine yani Truva Atı Ashabına göre çok yeni…
Bilindiği gibi Boğaziçi Aşireti bundan yaklaşık 30 yıl önce 1989 yılında 113 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Yahudi tarafından, Sefaradların 500 yıl önce Osmanlı İmparatorluğu'na gelişini kutlamak için kurulmuştur.
Ancak 500. Yıl 1992'de dolmaktadır.
Demek oluyor ki, bir bilinmez plan gereği üç yıl daha sabredemediler ve 1992 yılında kurmaları gereken vakfı, 1989 yılında kurdular.
Düşündükleri ya da kurguladıkları planı hayata geçirebildiler mi bilmiyorum.
Sadece 1993 yılında başlayan faili meçhullerle Türkiye'nin bir büyük kargaşaya sürüklendiğini ve bu kargaşayı büyük bir ekonomik çöküşün takip ettiğini, elbet bu arada işin doğal akışı içinde 28 Şubatın devreye sokulduğunu biliyoruz.
Yine bildiğimiz bir şey var ki, o da Türkiyeyi ekonomik çöküşten kurtarmaya gelen kişinin de yine Boğaziçi Aşiretiyle akrabalığı olan birisinin olmasıdır.
Bütün bunları niye mi yazdım?
Boğaziçi Aşiretinin asıl görevinin, kendilerini biraz daha açığa çıkararak, Truva Atı Ashabını gizlemek olduğunu bilmeniz için.
Boğaziçi Aşiretinin İspanya’dan gelişleri ayan beyan ortada olduğu için, görevleri gerektirdiğinde, kendilerini daha da açık etmekten çekinmezler.
Yeter ki dikkatleri Truva Atı Ashabından uzaklaştırsınlar.
Truva Atı Ashabının Anadolu'daki geçmişleri mi?
En azından 4-5 bin yıllık.
Yani?
Biz Anadolu’yu vatan edindiğimizde, Truva Atı Ashabı bu topraklarda binlerce yıldır yaşıyordu.
Rabinoğlu Fetullah’ı mı sordunuz?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.