Bomba Paniği- Antalya Adliyesi'nde Bomba İhbarı

Bomba Paniği- Antalya Adliyesi'nde Bomba İhbarı

Antalya Adliyesi'snde bomba paniği yaşandı, bu sabah vakitlerinde mail atılarak bomba ihbarı nedeniyle Antalya Adliyesi'nde Bomba paniği'ne neden oldu. Antalya'da Bomba ihbarı'ndan dolayı Adliye binası boşaltılarak her yerde bomba arandı.

Antalya Adliyesi'nde bu sabah vakitlerinde mail ile gelen bomba ihbarı üzerine Antalya Emniyeti Polis ekipleri alarma geçerek adliye binası kontrollü olarak boşaltıldı.Bomba imha uzmanları ve ekipler binada geniş çaplı arama yaptı. Yapılan aramalarda şüpheli paket yada herhangi bir bombaya rastlanılmadı. Antalya Adliyesi'ndeki kontrollerde sonra yaklaşıldığı belirtildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ihbarı yapan kişinin kim olduğu öğrenmek için çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Ramazan Solmaz, Antalya Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezine sabah vakitlerinde mail ile yapılan isimsiz bomba ihbarı ile Antalya Adliyesi'nin hemen boşaltarak genel çaplı arama yapıldığını aramalarda herhangi bir bomba veya şüpheli bir pakete rastlanılmadığını son kontrollerin tamamlanmasının ardından Antalya Adliyesi'nin normal çalışmasına döneceğini belirterek, bomba paniğini yaratan mail ihbarının kim tarafından yapıldığını bulmak için araştırmaların yapıldığını söyledi.

Bomba Paniği Asılsız

Antalya Adliyesi'nde polis ekiplerinin yapmış olduğu aramalar saat 10.30 civarında sona erdi. Yaklaşık 2 saat süren bomba arama çalışmaları arkasından bir görevli kişi megafon yardımıyla Antalya Adliyesi önünde bulunan vatandaşlara genel aramanın sonlandığını, bomba yada herhangi bir şüpheli paketin bulunmadığını aktardı. Adliye Çalışanlarının çalışma masalarını ve gözlerini kontrol edip, herhangi bir şüpheli cisim tespiti durumunda yetkililere bildirmeleri gerektiğini söyledi.

Bomba arama çalışmalarının bitmesinin ardından, Antalya Adliyesi çalışanları içeriye alındı. Adliye'de işi olan vatandaşlar sıraya girerek, işlemlerin için beklediler.

Ek olarak, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, asılsız bomba ihbarının bugün 3. Ağır Ceza Mahkemesinde' görülecek FETÖ/PDY'nin usulsüz dinleme davası duruşmasını sabote etmek amacı ile düzenlemiş olup olmadığı ihtimaline karşın araştırma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.