Boşandığı Eşini İlk Önce Tehdit Etti Sonra Molotof Kokteyli Attı

Boşandığı Eşini İlk Önce Tehdit Etti Sonra Molotof Kokteyli Attı

Eşinden bir hafta önce boşanan Hatice Ç. iddiaya göre boşanmayı sindiremeyen eski eşi tarafından ilk önce tahditler aldığını daha sonra o gece evde yangın çıktığını belirtti.

Olay, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Erkenez Mahallesi 30. sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hatice Ç. bir hafta önce eşi A.G.’den boşandı. Boşanmayı sindiremeyen eski eş A.G., iddiaya göre, aileyi telefonla sürekli rahatsız etmeye başladı.

Gece yarısı evinde yanık kokusuna uyanan Hatice Ç.’nin annesi Emine Ç. yaşanan kundaklama olayında damadını sorumlu tutarak, “Akşamdan beri bizi arıyor; ‘sizi yakacağım, sizi öldüreceğim, kötü küfürler sözler ediyor. Yani akla gelmeyecek kelimeler kullandı. Kızım Hatice bir hafta oldu ayrılalı. Gece yarısı yangının neden olduğu kokuya uyandım” dedi. 

Evin kapısında çıkan yangını kendi imkanlarıyla söndüren aile, durumu polise bildirdi. Yapılan ihbar üzerine asayiş ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ailenin ifadesine başvurdu. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.