"Bozkurt"un gözünden hiç bir şey kaçmaz ..!

"Bozkurt"un gözünden hiç bir şey kaçmaz ..!

Norveç'de simülasyon şeklinde icrâ edilen nato tatbikâtında Cumhûriyetimizin 1.ve sonuncu Cumhûrbaşkanlarının hedefe konulması oldukça manidâr...!

Norveç'de simülasyon şeklinde icrâ edilen nato tatbikâtında Cumhûriyetimizin 1.ve sonuncu Cumhûrbaşkanlarının hedefe konulması oldukça manidâr...!
Skandala imzâ atan Nato Komuta Merkezi infiâl içinde...!
Suçüstü olmalarının verdiği sıkıntı onlar için bir azaba dönüşdü bile...!
Nato'nun ABD'den sonra en güçlü Ordusu olan TSK'nın gazabından korkuyorlar...!
Tatbîkâta katılan 40 askerimizin behemahâl geri çekilmesi gözlerini faltaşı gibi iyice açmışa benziyor.!

Türk Hükümetinden özür üzerine özür...!Yetmedi telofon edilerek hatâyı kabûllenme ve bağışlanma tâlebi..!
Haklı olarak Hükümetimiz, o kendini bilmez,densiz hatda dangalak diyebileceğimiz Norveç askerinin sôzleşmesinin iptâl edilmesini bile yeterli bulmadı.
Tâbikâta katılan bütün Nato askerlerinin soruşturmaya dâhil edilmesini istemektedir.
"Reis"adına açılan sahte hesâb üzerinden ihânetini kusanların altından Nato'ya sızan "Fetö" severlerin çıkmasına hiç şaşırmam.Bunun belirtileri boy vermeye başladı...!
Müttefik bir Ülke olarak bunu bize yapanları deşifre ederek,iyi bir iş çıkaran Binbası rütbesindeki bir Subayımız...!
Fetöcülerin kırk türlü hîle ve tuzaklarıyla TSK'den atılan ve bilâhare Anayasa Mahkemesi kararı gereği akîm kalan terfîleriyle üniformasına geri dönen bu "Kahraman Subayımız Ebrû Nilhân Bozkurt"dur.
Diğer yandan,sözleşmesi ibtâl edilen zâlim Norveç Subayının "Türkiye"kökenli olduğu açığa çıkmış durumda..!
Karşılarında eski "şamar oğlanı"
Türkiye yokdur.Gayri herkes ekdiğini biçecek,kısasa kısası anında kucağında bulacakdır.
Nato'daki bu sözde müttefikler bundan muâf değildirler.
"Ne kakka ekmek o kakka köfte"..!
Deyişinin zamanı gelmişdir.
Bu hâdiseden sonra, artık bizim Nato'ya güvenmemiz zorlaşmışdır.
Onların da bize itimâtlarının azaldığını söylemeliyim.
Evvelâ Suriye sınırına yerleştirilen "patriot"ların sökülerek götürülmesi,
sonra Alman uçaklarının Ürdün'e taşınması,ABD'nin PYD'ye 4000 tıra yakın silâh yardımı,en son olarak da bizim Rusya'dan S400'leri alıyor olmamız bardağı taşırdı..!
Esâsen ipliği pazara çıkmış Nato"ya bizim ihtiyacımız kalmadı.Daha doğrusu başdan itibâren yokdu.
Ancak; Nato"nun bize ihtiyâcı vardı.Gladyonun öncü hücrelerinden birisi konumundaki "Komünizm ile mücâdele derneği"nin bizzât Erzurum şubesini "Fetö"ye kurdurmuş olmaları boşuna bir âmeliye değildir.

Rusya'ya kaş-göz edilerek uydurma "Kars-Ardahan"ı isteme numarası sonucuyla mecbûren Nato'ya iteklenmemiz olmasaydı bizim Nato'da ne işimiz vardı?
Öte yandan Nato'nun Türk Milleti nezdinde itibârını iyice yitirdiği yâdsınamaz bir gerçekdir.
Ancak; aramızda Nato"ya sıkı sıkıya bağlı olanlarda var..! Hatda en son kurulan güyâ iddiâlı'" İP" isminde bir parti bunu tüzüğunde savunur hâle bile gelmiş..!
Neticeten şunu diyebilirim ki; Türkiye Ortadoğu'da siyâsetini kendisi belirleyebilen büyük bir güçdür.Ne Nato'ya ne de Cento'ya ihtiyâcı yokdur.
Nato'dan çıkalım mı tartışmasına gelince...?! Bendenize kalırsa derhâl derim.Ne var ki; hâlâ Türkiye ile iyi geçinen ve bize güvenen bazı úlkelerin var olduğunu da bilmemize rağmen varsa bu konudaki nâkiseyi ortadan kaldırabilecek güç ve yeterlilikteki tek çözüm "Türk Birliği" ve mümkünse İslâm Birliğinin âcilen kurulmasıdır.Kalın sağlıcakla..!

Yorum Haber: Yusuf Zabun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.