Bu adam kimdir ya? Ne işi var bu adamların orda?

Bu adam kimdir ya? Ne işi var bu adamların orda?

Öncelikle burası Genel Kurmay başkanlığı HAREKAT MERKEZİ değil, Burası SİHA'nın merkezi. Silahlı İnsansız Hava Aracının merkezi

Bu adam kimdir ya?
Ne işi var bu adamların orda?

İŞTE CEVABI :
1- Öncelikle burası Genel Kurmay başkanlığı HAREKAT MERKEZİ değil, Burası SİHA'nın merkezi. Silahlı İnsansız Hava Aracının merkezi.

2- Ne işi var bu fotoğrafta dedikleri 2 kişi var. 
Birincisi SELÇUK BAYRAKTAR : İHA VE SİHA'ların mucidi yani İnsansız Hava Aracını ve Silahlı İnsansız Hava Aracını yapan, Bizi İsrail ve Amerikanın bozuk Heronlarından kurtaran, Ülkemize milyarlarca dolar katkıda bulunan, Binlerce askerin operasyona gidip canını tehlikye atmasındansa Bir SİHA ile bu işi nokta operasyonu ile zaiyatsız yapan adam. Ve askerlere SİHA'nın eğitimini veriyor.

3- İkinci kişi BİLAL ERDOĞAN : Ne yapamış Bilal Erdoğn, diğer eski Cumhurbaşkanı ve Başbakan çocukları gibi gününümü gün ediyor, sahillerde, pavyonlarda, içki masalarında mı sürtüyor? Yok SİHA'nın merkezine gitmiş. Asker ve Polis için didiniyor.

4- Mete Yararın dediği gibi : 
Dün ; HERONLARI İsrail'den aldığımızda, O masada İsrailli uzmanlar oturuyordu, Ama hiç kimse ne işi var İsraillilerin bu masada demiyorlardı, Bugün ; O SİHA'yı üreten Türk mühendisler-uzmanlar oturunca, Ne işi var bu adamların burda diyorlar.

5- Ne demiş atalarımız "CAHİL İNSAN ŞEYTANIN MASKARASI OLUR" 
Bir konu hakkında bilgi sahibi olmazsan, İşte bu kız gibi bir şey bulmuş gibi saçma sapan şeyler paylaşır. APTAL DURUMUNA DÜŞERSİN...

Yorum Analiz Haber: Gökhan KAHRAMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.