Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

BU BAYRAM SEVGİMİZİ PAYLAŞMAK İÇİN VESİLE OLSUN

“Ömrünün %80'i okumak, araştırmakla geçirmiş bir doktor olan ve Antalya'da, mide kanseri sonucu yaşamını yitiren, 33 yaşındaki uzman doktor Fatma Serçin Kayı'nın Facebook'taki paylaşımı...

"Yanınızdaki kişiye değer verin. Kırmayın onu. 
Durup durup sevdiğinizi söyleyin. Özel hissettirin. 
En ufak bir şeyde bitti demeyin, ağlatmayın, üzmeyin. 
Neden mi. Çünkü ölümün saati yok. Belki son sarılmanızdır, belki son görüşünüzdür. Belki saatler sonra ona değil de artık toprağına dokunacaksınız. O değil de toprağını öpeceksiniz.

Belki ettiğiniz kavgalara bile pişman olacaksınız. Keşke yanımda olsa da sarılsam diyeceksiniz. Sevdiklerinizin değerini kaybettikten sonra değil, şu an bilin. Toprak aldığında geri vermez, çünkü ölümün saati yok".

Bu bayram en yakınımızdan başlayarak başta anne ve babamız olmak üzere, eşimize ve çocuklarımıza, kardeşlerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, dostlarımıza sevgimizi göstermek için vesile olsun.

BAYRAMINIZ SEVGİYLE DOLSUN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.