Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde Ameliyat Oldu, Ayağa Kalktı!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde Ameliyat Oldu, Ayağa Kalktı!

19 yaşındaki Süleyman Üyünük geçirdiği bir kazanın hemen ardından omurilik ve omurgasında yer alan bir takım hasarlar dolayısı ile yürüme yetisini kaybetmişti, ancak yapılan bir ameliyat ile beraber tekrar yürüme yetisine kavuştu.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde geçirdiği beyin ameliyatından hemen sonra omurilik ve omurgasında yapılan bir takım tedaviler ve ameliyatlar sonucunda kimse ayağa kalkacağını düşünmezken 19 yaşındaki Süleyman Üyünük'ün ayağa kalkmayı başardığı ve doktorlarının da kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade ederek gencin gelecek 3 ay içerisinde destek almadan yürümesinin beklendiğine değinildi.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin ameliyatlarda olan başarıları genellikle pek fazla kayda değer haberlerde yer almasa da yapılan bu büyük ameliyat sonrasında bir çok vatandaşın hastanın durumundan endişe edici olduğu ancak hastanın hem yaşının verdiği gençlik hem doktorların ve gencin büyük çabası sayesinde hayata tutunduğu ifade edildi. Tedavisine bir süre daha hastanede devam edilecek olan 19 yaşındaki Süleyman Üyünük'ün daha sonrasında ise devamlı kontrol şartı ile taburcu edilmesinin söz konusu olacak olduğu ifade edilmiş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.