Burhan Kuzu Twitter hesabında Demirtaşa Nankör dedi

Burhan Kuzu Twitter hesabında Demirtaşa Nankör dedi

AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu Twitter hesabında Paylaştığı bir twitinde HDP eş genel başkanı selahattin demirtaşa kürtler için Nankör dedi kürtleri demirtaş tanımadan biz tanıdık . Diye Twitter hesabında paylaşımda bulundu

AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu Twitter hesabı üzerinde HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a sert eleştiriler yönelterek “Bire nankör bizden önce Kürdüm diyemezdin” ifadelerini kullandı.

Kuzu, Twitter hesabından paylaştığı “Demirtaş: "Çözüm Süreci konusunda bundan sonra söz sahibi olan Kandildir yani PKK'dır"demiş?Mecliste ne işin var o zaman?Sen proje misin?” ve “Demirtaş"Kürtlere en çok zararı Ak Parti verdi"demiş.Atalar ne demiş?"Besle kargayı oysun gözünü".Bire nankör bizden önce Kürdüm diyemezdin” twetleriyle Demirtaş’ı sert bir dille eleştirdi.
burhan-kuzu-twitter-hesabinda-demirtasa-nankor-dedi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.