Bursa'da 8 YDG-H'li Gözaltına Alındı

Bursa'da 8 YDG-H'li Gözaltına Alındı

Bursa'da düzenlenen eylemler ve basın açıklamalarında taş atan, yol kapatan, eylemcileri kışkırtan ve küçük yaştaki çocukların eylemlere katılmalarını sağlayan şüphelilerle ilgili çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısı sonrası Bursa'da düzenlenen eylemler ve basın açıklamalarında taş atan, yol kapatan, eylemcileri kışkırtan ve küçük yaştaki çocukların eylemlere katılmalarını sağlayan şüphelilerle ilgili çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Merkez Yıldırım ilçesinde Çevik Kuvvet ve Asayiş Şube Müdürlükleri ekiplerinin desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda, PKK ve YDG-H üyesi olduğu iddia edilen 16 kişi gözaltına alındı.

Zanlılar, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlılardan 8'i sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilirken, gözaltına alınan diğer 8 kişinin ise işlemlerini tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılacağı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.