Bursa'da okullar tatil mi?

Bursa'da okullar tatil mi?

Bursa dün geceden beri aralıksız kar yağışı altında. Cuma akşamı başlayan kar yağışı '' Bursa'da okullar tatil mi?'' sorusunu uyandırdı.

Bursa'da cuma akşamı başlayan yoğun kar yağışı, cumartesi sabahına uyananları şok etti. Bursa'da bazı noktalarda kar kalınlığı 20cm'i geçti. Ehliyet direksiyon dersi olanların tüm hafta sonu dersi iptal edildi. Akıllara Bursa'da okullar tatil mi? sorusu geldi. 

Kar yağışının bu şekilde seyretmesi halinde Bursa'da eğitime kısa süre ara verilebilir. Şehir içinde okulların tatil olma ihtimali her ne kadar az olsada, kırsal kesimler ve özellikle Bursa Keles ilçesinde okullar tatil olabilir.

Uludağda geçtiğimiz hafta kar kalınlığı 2 metrayi geçmişti. 
Geçtiğimiz hafta Bursa Uludağ'da kar kalınlığı 2metreyi geçmişti ve hemen ertesi gününde kar yağışı şehre ulaşmıştı. Dün akşam saatlerinde Bursa'da yağan yoğun kar yağışı hava sıcaklıklarının düşmesine sebep oldu. Bir çok araç yolda kaldı.

Bursa'da kar yağışı etkisini arttırdı
Belediye ekipleri kaza gibi olası olumsuz durumları önlemek ve yaşayışın aksamaması için yollarda tuzlama ve kar temizleme çalışmasını başlattı. 
resized_33816-1b4ad55ee1118455466f3bb0dff7d74b-001.jpg

BURSA'DA KAR MANZARASI

bursa-kar-manzaralari-001.jpg

SÜRÜCÜLER KAR LASTİĞİ TAKMADAN YOLA ÇIKMASIN!
Kar lastiklerinizi mutlaka takarak yola çıkın. Bursa'da yoğun kar yağışı sebebiyle kazalar meydana gelmeye başladı. Dikkatli olunuz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.