Bursa'da Tatilden Dönen Çift Doğalgazdan Zehirlenerek Yaşamını Yitirdi

Bursa'da Tatilden Dönen Çift Doğalgazdan Zehirlenerek Yaşamını Yitirdi

Bursa'ya bağlı Yıldırım İlçesi'nde, tatilden dönen ve yaşları 59 olan çift, evlerinde kombinin doğalgaz sızdırmasıyla zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Bursa'ya bağlı Yıldırım İlçesi'nde, tatilden dönen ve yaşları 59 olan çift, evlerinde kombinin doğalgaz sızdırmasıyla zehirlenerek yaşamını yitirdi.Çocuklar anne ve babalarından haber alamaması üzerine olayı polis ekbine bildirdi.Evlerinin kapısı çilingir tarafından açıldığında anne ve babasının cesetleriyle karşılaşan Ufuk Eser sinir krizi geçirdi.

Bursa'nın merkez ilçesi Yıldırım'ın Karaağaç Mahallesi'nde meydana gelen olay 59 yaşlarındaki çiftin ölümü ile sonuçlandı.Dün gece saatlerinde Mehmet ve Fatma Eser çifti tatilden dönmüştü.Ayrı evde yaşayan çocukları Ufuk Eser annesi ve babasına cep telefonu ile ulaşamayınca olayı polis ekiplerine bildirdi.Olay yerine intikal eden polis ekipleri kapıyı çilingir yardımıyla açarak eve girdi.Eve giren polis ekipleri koridorda Mehmet Eser'i,yatak odasına ise Fatma Eseri'inin hareketsiz bedeni ile karşılaştı.Eve gelen sağlık ekipleri,çiftin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı açıklamada,evin içinde aşırı derecede gaz kokusu olduğu söylendi.Koku üzerine polis ekipleri Bursagaz ekiplerini eve çağırarak çalışmalar yaptırdı.Mutfakta bulunan doğalgaz kombisinden gaz kaçağı tespi edildi.Anne ve babasını kaybetmesiyle çocukları Ufuk Eser evin önünde ağlayarak sinir krizi geçirdi.

Savcı incelemeleri sonrasında Mehmet ve Fatma Eser'in cansız bedenleri Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Olayla ilgil soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.