Bursa'da üretim yapan Warmhaus dünyanın en küçük kombisini üreterek uluslararası ödül aldı

Bursa'da üretim yapan Warmhaus dünyanın en küçük kombisini üreterek uluslararası ödül aldı

Beyçelik Holding’in iklimlendirme sektöründeki markası Warmhaus, yüzde 100 yerli sermaye ile tamamı Türk mühendis ve tasarımcılardan oluşan AR-GE ekibi ile dünyanın en küçük kombisi Minerwa ve akıllı oda termostatı RecoWA’yı geliştirdi.

Beş farklı sektörde, 20 şirketiyle faaliyetlerini sürdüren ve 35 ülkeye ihracat yapan Beyçelik Holding’in iklimlendirme sektöründeki markası Warmhaus, yüzde 100 yerli sermaye ile tamamı Türk mühendis ve tasarımcılardan oluşan AR-GE ekibi ile dünyanın en küçük kombisi Minerwa ve akıllı oda termostatı RecoWA’yı geliştirdi.

Tasarımı ve yazılımı tamamen Warmhaus AR-GE ekibine ait olan, 0,058 metreküplük hacmi, 38 santimetre eni, 59,5 santimetre boyu ve 26 santimetre derinliğine sahip Minerwa kendi sınıfında dünyanın en küçük kombisi.

2018 yılında tasarım ödülü kazanan Warmhaus, 2019 yılında geliştirdiği yeni tasarımı olan dünyanın en küçük kombisi Minerwa, Almanya'da tasarım dünyasının Oscar’ları olarak kabul edilen 2019 Red Dot Design Awards’ta ödüle layık görüldü.

Warmhaus firmasını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlhami Pektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.