Bursalı şehit polis Herkesi Ağlattı

Bursalı şehit polis Herkesi Ağlattı

Şırnak Cizrede Eylemci Gruplar Arasında Çıkan Çatışmada Roketatar Hedefine Giren Polis Memumuru Salih Hüseyin Parça Hayatını Kyabetti .

Şırnak’ın Cizre ilçesinde eylemci grupla çıkan çatışmada roketatar saldırısını maruz kalarak şehit olan polis memuru Salih Hüseyin Parça’nın Bursa’da yaşayan babasını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Artvin’e götürdü. Maarif müfettişi olan şehit babası Mehmet Parça ile birlikte Yenişehir Havaalanı’na gelen Çelik ve Müezzinoğlu, buradan özel uçakla şehidin defnedileceği Artvin’e gitmek için Erzurum’a uçtu. Şehit babasının koluna giren bakanların ve herkesin ağladıkları görüldü. Uçakla Erzurum’a giden heyetin buradan Artvin’e geçecekleri öğrenildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.