Bursa'nın geleceği aydınlık

Bursa'nın geleceği aydınlık

Teknik direktör Paul Le Guen’in ligin ilk yarısında şans verdiği genç oyuncular Ertuğrul, Muhammed ve Furkan, performansları ile camianın yüzünü güldürdü

Altyapısıyla ön plana çıkan Bursaspor, bu sezon da Türk futboluna armağanlar vermeye devam ediyor. Şimdi de genç kaleci Muhammed Şengezer ile birlikte Ertuğrul Ersoy ve Furkan Soyalp sergiledikleri performanslarla umut vadetti. Ligin ilk yarısında şans bulan genç oyuncular, Teknik Direktör Le Guen'in gözüne girdi. Bu noktada özellikle Ertuğrul Ersoy ve kaleci Muhammed Şengezer'in performansları ön plana çıkarken, kupa maçlarında ortaya koyduğu futbolla alkış toplayan Furkan Soyalp de, yeşil-beyazlı ekibin yeni geleceği olma yolunda ilerledi.

MUHAMMED ARATMADI
Ligde 810 dakika süre alan Ertuğrul, Kasımpaşa deplasmanında bir kez de rakip fileleri havalandırırken, Muhammed de Harun Tekin'in sakatlığı döneminde kaleyi devralıp Karabük ve Konya zaferlerinde pay sahibi oldu. Orta saha Furkan da Bursaspor'un kupada Adanaspor'u deplasmanda 2-0 yendiği maçın gollerini atmıştı. Ayrıca, diğer genç isimlerden Kubilay Kanatsızkuş ise bekleneni veremedi. Geçen sezonun ilk yarısında ligde 876 dakika süre alan genç oyuncu, bu sezon ise yalnızca 238 dakika sahada kalabildi ve gol sevinci yaşayamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.