Bursaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bursaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bursaspor, ligin 20.haftasında Fenerbahçe'yi Timsah Arena'da konuk edecek. Peki Bursaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, hangi gün?

Bursaspor, Spor Toto Süperlig'in 20.haftasında Timsah Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek. Zorlu maç her iki takım içinde çok büyük öneme sahip. Fenerbahçe geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanında farklı skorla mağlup olmuştu. Şampiyonluk yarışında bende varım diyebilmesi için Bursaspor Fenerbahçe maçı çok fazla önem arzetmekte. Bursaspor ise son 3 maçında 9 puan kaybetti. Ardarda mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, Fenerbahçe maçını kazanmak istiyor.

Bursaspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Timsah Arena'da oynanılacak olan çekişmeli karşılaşma 11 Şubat Cumartesi günü Türkiye saatiyle 19:00'da başlayacak.

Fenerbahçe'de 2 oyuncu affedildi
Teknik direktör Dick Advocaat tarafından kador dışı bırakılan ve yaklaşık 45 gündür takımdan uzak olan forvet oyuncusu Emmanuel Emenike ve  Gregory van Der Wiel affedildi. Takımdaki düşüş ve Kayserispor karşısında alınan kötü mağlubiyet sonrası anlaşılan o ki takımın eksikleri devam ediyor. Fenerbahçe teknik direktörü bir hamle yaparak 2 oyuncuyu yeniden antremanlara soktu. Bursaspor Fenerbahçe maçı için hazırlıklar son hızla devam ediyor.

Bursaspor'da son durum
Geçtiğimiz salı günü Bursaspor, başarılı teknik direktör Mutlu Topçu ile anlaşmaya varmıştı. Fenerbahçe maçı ile birlikte farklı bir Bursaspor'un sahada olacağını açıklayan Topçu, bugün itibariyle takımın antremanına başladı. Son üç maçını kaybeden yeşil beyazlılar, 11 Şubat Cumartesi saat 19:00'da oynanacak olan Fenerbahçe maçına tam hazır konumda çıkarak, taraftarının desteği ile birlikte kazanmak istiyor. Beraberliğe razı olmak istemeyen Bursaspor'lu oyuncular, kötü gidişatı düzeltmek istiyor.


''Fenerbahçe maçında o coşkulu atmosferi görmek için sabırsızlanmaktayım''
Bursaspor ile anlaşmaya varan Mutlu Topçu, Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçında oluşacak olan atmosferi görmek için heyecanlandığını sözlerine ekledi. Bursaspor'un oynadığı futbol karşısında daha fazlasını hakettiğini, bunu tüm futbol camiasına göstereceğini dile getiren teknik adam Fenerbahçe maçında kazanan taraf olmak istiyor.

Bursaspor transfer döneminin kapanışını sessiz yaptı
Transfer döneminin son günlerinde Bursaspor'dan ses gelmedi, transfer dönemini renklerine bağladığı 3 oyuncu ile tamamladı. Ankaragücü takımında solbek olarak oynayan yetenekli genç futbolcu Onur Atasayar, Gençlerbirliğin'de forvet mevkinde oynayan golcü futbolcu Bogdan Stancu ve Polonya'nın Wisla Krakow futbol takımından sağbek oyuncusu olan Boban Jovic ile sözleşme imzaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.