Büyükakın şehit ve gazi yakınlarıyla buluştu

Büyükakın şehit ve gazi yakınlarıyla buluştu

Darıca’da şehit ve gazi yakınlarıyla buluşan Büyükakın, “Her yerde köprüler yollar yapsak, başımızda bayrak dalgalanmadıktan sonra ne kıymeti var. 31 Mart’tan sonra çok daha güçlü bir şekilde hizmet bayrağı yukarı taşınacak” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Darıca’da şehit ve gazi yakınlarıyla buluştu. Buluşmaya Büyükakın’ın yanı sıra Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Adayı Muzaffer Bıyık il yöneticileri, şehit ve gazi yakınları katıldı. Şehit ve gazi yakınlarına hitap eden Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, gençler ve şehit aileleriyle yapılan toplantılara büyük önem verdiğini ifade etti. “Biz belediyeler her yerde köprüler yollar yapsak da başımızda bayrak dalgalanmadıktan sonra ne kıymeti var. Bu millet huzur içinde yaşıyorsa, gözünü kırpmadan canını feda eden vatan evlatları sayesinde yaşıyor. Şehit ve gazilerimize minnettarız ” ifadelerine yer verdi.

HİZMET BAYRAĞI YUKARI TAŞINACAK
Konuşmasında “Biz belediyeler her yerde köprüler yollar yapsak da başımızda bayrak dalgalanmadıktan sonra ne kıymeti var” diyen Büyükakın, “Şehit ve gazilerimize minnettarız. ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyenler beka için bir milli karar verdiler. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli ‘Bu Türkiye’nin beka meselesi’ dediler. ‘Bunun bekayla ne alakası var?’ diyenler olabilir, ama bu istikrarla alakalıdır. 31 Mart’tan sonra çok daha güçlü bir şekilde hizmet bayrağı yukarı taşınacak. Liyakatımızdan, emaneti bize teslim ettiğinizde ehliyetimizden şüpheniz olmasın, yapılması gerekenleri biliyoruz. Emaneti teslim almamıza yardımcı olursanız hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağımıza emin olabilirsiniz” dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERE MİNNETTARIZ
Programda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, şehit ve gazilere minnettar olduklarını söyledi. Aynı sofrada bulunmaktan onur duyduğunu belirten Bıyık, bu milletin aynı bayrak altında gururla yaşamaya devam edeceğini söyledi.

BAYRAK DEĞİŞİMİ OLACAK
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, “İçinizdeki arkadaşların kimisinde kurşun yarası var, canını bu vatan toprakları için veren şehitlerimizin anneleri babaları var. Bu vatan topraklarının savunmasında hiç çekinmeden seve seve canlarını verdiler, yaralandılar. Bugün burada biz mutlu bir şekilde beraber olabiliyorsak, şehitlerimize gazilerimize borçluyuz. Önümüzde bir seçim var ve bayrak değişimi olacak. Biz başkan adaylarımızın her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.