Büyükgöz, "Bir gün değil, her gün birlikte olacağız"

Büyükgöz, "Bir gün değil, her gün birlikte olacağız"

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu Kapalı Pazar Alanı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Büyükgöz, " Hemşerilerimizin taleplerini dinleyerek, ihtiyaçlara çözüm bulmak için çalışacağız" dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu Kapalı Pazar Alanı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinledi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Gebze'den Cumhur İttifakı'na güçlü bir destek geleceğini ifade eden Büyükgöz, "Bizler AK kadrolar olarak her zaman milletimizin içerisinde olduk. Hizmet siyasetiyle ülkemize birçok eser kazandırdık. Gebzeli hemşerilerimizin Cumhur İttifakı'na bir kez daha güçlü bir destek vereceğine inanıyorum" dedi.

ONUR DUYACAĞIM”

33 yıldır Türkiye'nin birçok noktasında hizmet ürettiğinin altını çizen Büyükgöz, "Rabbim bizlere Gebze'de aday olmayı nasip etti. Büyüdüğüm bu şehre karşı vefa borcum var. Bu kente hizmet etmekten onur duyacağım. Biz milletin derdiyle dertlenen bir anlayışın neferleriyiz. Gebze'de gönül belediyeciliği yaparak bir gün değil her gün hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Makamda oturan değil, sahada çalışan bir belediye başkanı olacağım" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.