Catalyst Impact Protection Case iPhone X inceleme

Catalyst Impact Protection Case iPhone X inceleme

Catalyst firmasının iPhone X için geliştirdiği darbelere karşı maksimum koruma sağlayan Impact Protection kılıfını inceliyoruz.

Mobil cihazlar için geliştirdiği koruyucular ile bilinen Catalyst firması, iPhone X'un tanıtımından sonra Impact Protection Case for iPhone X isimli kılıfını duyurdu.

iPhone X'u darbelere karşı koruyan Impact Protection Case, tasarımı ve ses açma/kapatma tuşuna yeni bir hava katması ile ön plana çıkıyor. Kılıf, iPhone X'un ses açma/kapatma tuşunu çevirmeli bir mekanizma ile koruyor.

Bu çevirmeli tuşun kullanımının, normale göre çok daha pratik olduğunu söyleyebilirim.

Catalyst Impact Protection Case, askeri standartlarda kullanılan MIL-STD 810Gsertifikasına sahip bu kılıflar, 3 metreye kadarolan düşürmelerde iPhone X'u %100koruyor.

Blueridge/Sunset, Stealth Black, Army Green ve Coral renk seçeneğine sahip bu kılıf, iPhone X'u korurken, ergonomiden de ödün vermiyor. Arka yüzeyi çizilmelere karşı dayanıklı olan şeffaf plastik ile kaplı olan kılıf, iPhone X'u kalınlaştırmadan koruma sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.