Çaycuma Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu gençlerin elinden tutuyor!

Çaycuma Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu gençlerin elinden tutuyor!

Zonguldak Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, sabah namazlarında gençleri bir araya getiriyor ve gelecek nesillerin elinden tutarak herkese örnek oluyor.

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi'nde bulunan Ökkeş Şimşek İmam Hatip Tatbikat Camii'nde İmam-Hatipli öğrencilerle sabah namazında bir araya gelen Çaycuma Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, namaz öncesinde Kuran-ı Kerim okundu. Kuran-ı Kerim okumasını gerçekleştiren Çacyuma Müftülüğü Ensar Yatılı Kuran Kursu öğrencileri ile güzel bir sohbet eşliğinde devam eden sabah namazı buluşması namazın hep birlikte eda edilmesi ile son buldu. 

Gençler Mahmut Arcaklıoğlu için çok kıymetli

Müftü Arcaklıoğlu için oldukça önemli yere sahip olan gençler, namazların en hayırlısı olan sabah namazında bir araya geliyor ve güzel sohbetler eşliğinde birlik ve beraberlik ortamı sağlanıyor. Özellikle 4-6 yaş arası gençlerin elinden tutmak için tüm personeli ile titizlikle çalışan Müftü Arcaklıoğlu, hizmeti ile tüm herkese örnek davranışlarda bulunuyor.

Sosyal medya ile git gide kötü yollara sürüklenen gençleri, personelleri ile birlikte gerekli çalışmalarda bulunarak sabah namazlarında buluşturarak kötü yollardan alıkoyuyor. Çaycuma Müftülüğü'nde yer alan Din Görevlileri köylerde, mahallelerde gençlerin ellerinde tutuyor ve dini sohbet, dini bilgiler ve Kuran-ı Kerim meal dersleri gibi konularda çalışarak geleceğe güzel eserler bırakmayı hedefliyor. 

Tüm Türkiye'ye Örnek Bir Davranış

Çaycuma Müftülüğü Sabah Namazı Buluşmaları adlı etkinlik ile bir örnek davranışa imza atıyor. Gerek 4 gerek 90 yaşında olsun, tüm halka ışık saçan ve Mahmut Rauf Ardakçıoğlu önderliğinde gerçekleştirilen bu programlar insanların sevgi ve ilgisini çekiyor.

Bir takım tarafı rahatsız etti!

17523680_10155263386169756_5307947726825348928_n-001.jpg

Eğitim Sen bu durumdan rahatsız olduğunu belirterek şu açıklamada bulundu ''

Eğitim Sen olarak belirtmek isteriz ki, demokrasilerde hiç kimse, üstelik devlet zoruyla, ibadet etmeye ya da bir ibadethaneye gitmeye zorlanamaz! Hiç kimse inancını açıklamak zorunda bırakılamaz. Hiçbir kamu emekçisi, talimatla herhangi bir ibadethanedeki herhangi bir programa katılmak zorunda bırakılamaz. İnsanlar inançlarını hukuk sınırları içerisinde kendi özgür iradeleriyle yaşarlar. Bu nedenledir ki devlet zoruyla ibadethaneye gidilmesinin sağlanmak istenmesi, kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin de yok sayılması anlamına gelmekte, dinin siyasetin emrine sunulduğunun en açık ifadesini oluşturmaktadır.

Topluma baktığında kendisine itaat etmesi gereken yığınlar görenlere hatırlatmak isteriz ki, sendikamız var olduğu müddetçe çocuklarımızın din sömürüsüne alet yapılmasına, emekçilerin, öğrencilerin haklarının yok sayılmasına ve siyasi çıkarlarınız uğruna hukuku yok saymanıza tüm gücümüzle karşı koyacağız.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.