Cem Yılmaz'ın Sosyal Medya Orucu Kısa Sürdü!

Cem Yılmaz'ın Sosyal Medya Orucu Kısa Sürdü!

Başarılı komedyen Cem Yılmaz'ın sosyal medya orucu kısa sürdü. İşte tüm detaylar.

Komedyen Cem Yılma bilindiği gibi kısa bir süre önce sosyal medyayı bırakacağını açıklamıştı. Hayranlarından pek çoğu Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesaplarını kullanacağı yönünde yaptığı yorumlar haklı çıktı. Cem Yılmaz Sosyal medya orucuna sadece 14 gün dayanabildi. 

 

18 Temmuz'da artık sosyal medyayı bıraktığını açıklayan Cem Yılmaz'ın sosyal medyaya olan orucu kısa sürdü. 14 günün ardından sosyal medya platformlarına yeniden dönen Cem Yılmaz'ın ilk gönderisi filminin sponsoruyla oldu. Cem Yılmaz sonrasında ise Intagram üzerinden "Repo" adıyla bir gönderi karlaştı. 

 

Cem Yılmaz 18 Temmuz tarihinde hayranlarına sinirlenip sosyal medya hesaplarında artık gönderi paylaşmayacağını dolayısıyla sosyal medya hesaplarını da artık kullanmayacağını açıklamıştı.Ancak Cem Yılmaz'ın bu vedası beklenenden de az sürdü. Sanatçı 14 günün ardından yeniden sosyal medya hasaplarında içerik paylaşmaya başladı. 

 

Bu aralar "Arif V 216" filminin çekimleriyle uğraşan Cem Yılmaz bilindiği gibi çekimlerin başında sosyal medya hesaplarını oldukça yoğun bir şekilde kullanıyordu. Twitter üzerinde yaklaşık olarak 12.8 milyon takipçisi olan Cem Yılmaz yeniden paylaşımlarına başladı. 

 

Bilindiği gibi Cem Yılmaz'ın bu hamlesinin ardından pek çok Cem Yılmaz filminde rol alan ve Cem Yılmaz'ın kankası olan Ozan Güven'de hesaplarını kapatmıştı. 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.