Çerçevesiz Oppo A83 resmen tanıtıldı

Çerçevesiz Oppo A83 resmen tanıtıldı

Parmak izi sensörü yerine yüz kilidi açma özelliğine sahip Oppo A83 resmen tanıtıldı.

Oppo A83, bu ayın başında TENAA'da tespit edildi. Telefonun bir parmak izi okuyucu içermeyeceği ve bunun yerine, bir yüz tanıma özelliği ile geleceği tahmin ediliyordu. Telefon resmi olarak duyuruldu ve mevcut tek biyometrik tanıma özelliği yüz tanıma özelliği.

Oppo A83 Özellikleri 
Oppo A83, metalik kasa ile tam ekran bir tasarıma sahip. 720 x 1440 piksele kadar HD+ çözünürlüğü üreten 5.7 inç ekran ile gelen telefon, 2.3 GHz sekiz çekirdekli işlemci ile geliyor.

Çinli üretici, A83'e güç veren işlemcinin adını açıklamadı ancak şimdiye kadar gelen söylentiler, MediaTek Helio P23 ile güçlendirileceği yönündeydi. 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ve 3,180mAh pil içeriyor.

Oppo A83, 13 megapiksellik arka kameraya sahip ve telefon, fotoğrafları birbirine ekleyerek, 50 megapiksele kadar fotoğraf çekebiliyor. 8 megapiksel'lik ön kamera AI destekli çekim yapabilir. Telefondaki Yüz Tanıma Kilidi özelliği, 128 farklı yüz özelliklerini tarayabilir ve telefonun kilidini yalnızca 0,18 saniyede bulabilir. Telefonun, yüz tanıma yoluyla ödeme kimlik doğrulamasını destekleyip desteklemediğine dair bir bilgi yok.

OPPO A83 Fiyat
Oppo'nun resmi online mağazasında şu an A83'ün ön siparişleri 1,399 Yuan (215 ABD Doları) fiyat ile listelenmiş. Şampanya ve Siyah renklerde telefonun gönderileri 29 Aralık'ta başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.