Chelsea Liverpool Maçı hangi kanalda Saat kaçta?

Chelsea Liverpool Maçı hangi kanalda Saat kaçta?

Premier Lig’de haftanın en önemli mücadelesi Chelsea ile Liverpool arasında yapılacak. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Valencia'ya 1-0 yenilen Chelsea, sahasında Liverpool'a karşı maçtan üç puanla ayrılmak istiyor. Peki, Chelsea Liverpool maçı saat kaçta ?

Premier Lig'in 6. haftasında heyecan devam ediyor. 2019-2020 sezonunda 5’te 5 yaparak formda bir grafik çizen Liverpool, bu akşam Chelsea deplasmanına konuk oluyor. Futbolseverler ise maça dair saat ve yayıncı kanal bilgisini araştırıyor. İşte, Chelsea Liverpool maçına ilişkin tüm ayrıntılar...

İngiltere Premier Lig'de 6. haftanın en önemli maçında Chelsea ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Bu akşam TSİ ile 18:30'da başlayacak müsabaka, TRTSPOR'dan canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

MAÇIN MUHTEMEL İLK 11'LERİ

Chelsea: Arrizabalaga, Azpilicueta, Zouma, Christensen, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Pedro, Willian, Abraham

Liverpool: Adrian, Arnold, Matip, Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU

Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde de Valencia 1-0 yenilen mavililerde Antonio Rüdiger ve Ruben Loftus-Cheek sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekken, Reece James ile Hudson-Odoi de fit duruma ulaşmadıklarından eksikler arasındalar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.