Çift SIM kartlı Galaxy S9, Türkiye'ye gelebilir!

Çift SIM kartlı Galaxy S9, Türkiye'ye gelebilir!

Çift SIM kartlı Galaxy S9'un Türkiye'de satışa sunulacağı söyleniyor.

Samsung, 25 Şubat tarihinde Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni amiral gemisini tanıtacak. Galaxy S9 ve Galaxy S9+ isimlerini taşıyacak olan bu modeller, bazı ülkelerde çift SIM kart desteği ile satılacak.

Bugün gelen haberler, Galaxy S9'un çift SIM kartlı sürümünün Türkiye'de de satılabileceğini gösteriyor. Samsung, bildiğiniz gibi sadece Asya, Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde çift SIM kart destekli telefonlarını satıyor.

Samsung’un Almanya sitesine eklenen SM-G960F/DS kod isimi, çift SIM kartlı Galaxy S9'un Avrupa'da da satışa sunulacağını ortaya koyuyor. F harfi uluslararasını temsil ederken, DS ise Dual SIM yani çift SIM'i ifade ediyor.

Şimdilik sadece söylentiden ibaret olan çift SIM'li Galaxy S9'un, ülkemizde satılıp satılmayacağı kesin olarak bilinmiyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.