Cizre'de 24 PKK'lı Öldürüldü !

Cizre'de 24 PKK'lı Öldürüldü !

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silopi ve Cizre’de çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken PKK’liler tarafından kaymakamlık ve polis aracına atılan roketler evlere isabet etti.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silopi ve Cizre’de çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken PKK’liler tarafından kaymakamlık ve polis aracına atılan roketler evlere isabet etti.
 

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silopi ve Cizre’de çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken şimdiye kadar 24 PKK’linin öldüğü bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Cizre’de devam eden operasyonda, 6 askerin hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığı 24 PKK’linin öldüğü bildirildi.

Okulu ateşe verdiler

Nur Mahallesi Uzun sokakta bulunan Atatürk Anadolu lisesini hedef alan PKK'liler, okulu ateşe verdi. Yakılan okuldan dumanlar yükselirken, çatışmalar nedeniyle yangına müdahale edilemedi.

Akşam saatlerinde elektriklerin kesilmesiyle çatışmaların şiddetlendiği Cizre’de Kale Mahallesi eski hastane caddesi üzerinde kaymakamlık ek binasına atılan roketatar mermisi bir eve isabet ederek evde tahribat oluşturdu.

Bugün öğlen saatlerinde ise Nur Mahallesi Nehir Caddesinde zırhlı araca atılan roket bir eve isabet ederek maddi hasara neden oldu.

Sabah saatlerinde Nur Mahallesinde yaşanan patlamalar sonrası mahalleden büyük bir duman yükselirken öğle saatlerinde ise bir süre önce görevden uzaklaştırılan Cizre Belediyesi Eş Başkanı Leyla İmret'in evinde polis ve asker tarafından arama yapıldığı öğrenildi.

Çatışmaların yaşandığı mahallelerde halkın büyük kısmı evlerini terk ederken kalan aileler ise çatışmalar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor.

Kimi yerlerde ise evlere giren PKK’liler, sivil halkı kalkan olarak kullanıyor.  (İLKHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.