Cizre'de Yaşamın Görünmeyen Diyer Yüzü

Daha öncede Cizre ile ilgili bir yazı ele almıştım. Geçen hafta ölen 7 yaşındaki çocuğu pkk ilan edebiliyorlar. Niye hiç sordunuz mu kendinize? Peki kundaktaki bebekte pkk lı mıdır? Ölüyorlar.Bizim çocukların suçu ne? Silah top sesleriyle uyuyup kalkıyoruz. Bunları bize yaşatanlar utansn. Öfkem daha kimse ölmesin kürt- türk farketmez. Onlarca hastamız var. Gıdasız, susuz kalan insanımız var. Peki valinin açıklaması ne Halkın yemek ihtiyacını, sağlık ihtiyacını gideriyoruz diyor. O zaman insanlar niye ölüyorlar. Tüm herkes cizre' ye ses vermeli. Burda katliam var.

Burda telefon hatları yok. Sularmz yok. Kuyu sularını içiyoruz. Nur mahallesinde günlerdir elektrik yok. Nur mahallesindeki akrabalarimizdan haber alamıyoruz. Sağ mı ölü mü bilmiyoruz. 6 gündür Cizre' de ev hapsi yaşıyoruz. 45 yaşındaki annemiz meryem sünni evinde vuruldu. Bu sivillerin suçu ne? Cenazelerimiz derin dondurucuda saklaniliyor. Hiçbir ülkede bu görülmemiş bir vahşet. Bunların hepsi şaka gibi geliyor.

Cumhur Başkanımız  Recep Tayyip Erdoğan Cizre halkının sesini  duysun . Bizler Cizreliler olarak barış istiyoruz. Savaş değil . Kardeşlik istiyoruz. Düşmanlık değil. Çocuklarımız, hatalarımız, gençlerimiz ölmesin. Yeter yeter bu ateş sönsün. Edi bese ... Barış barış barış. ...
Tüm dünya CIZRE' YE SES VER.. BARIŞ GELSIN BURAYA...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.