Çukur'da Cumali öldü mü ?

Çukur'da Cumali öldü mü ?

Cumali öldü mü?Çukur'un 16 Aralık Pazartesi akşamına yayınlanan son bölümüne Cumali damga vurdu. Cumali'nin pusuya düşürülmesi ve vurulması, Cumali öldü mü? sorusunu gündeme getirdi.

Cumali öldü mü? Necip Memili diziden ayrıldı mı? Çukur'un 16 Aralık Pazartesi akşamına yayınlanan son bölümüne Cumali damga vurdu. Cumali'nin pusuya düşürülmesi ve vurulması, Cumali öldü mü? sorusunu gündeme getirdi.

Geçtiğimiz hafta Kemal karakteri ölmüş ve diziye veda etmişti. Şimdi de Cumali'nin vurulması dizinin hayranlarının aklına aynı soruyu getirdi.

Cumali'nin kardeşi Kahraman gibi pusuya düşürülmesi ve yanında yine Selim'in olduğu anda vurulması kafaları karıştırdı.

Cumali öldü mü?

Cumali karakterini öldüğüyle alakalı herhangi bir bildirim yapılmadı. Bu nedenle Cumali'yi canlandıran Necip Memili'nin anlaşması devam ediyor ve diziden ayrılması beklenmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.