Cumhurbaşkanı bu akşam canlı yayında gençlerle buluşacak

Cumhurbaşkanı bu akşam canlı yayında gençlerle buluşacak

Erdoğan, referandum öncesi gençlerle canlı yayında bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı bu akşam hangi kanalda? Canlı izle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu akşam canlı yayında gençlerle buluşacak. Peki Cumhurbaşkanı bu akşam hangi kanalda? Canlı yayın saat kaçta? Cumhurbaşkanı bu akşam nerede? Tüm bu sorularınızın cevabı haberimizde!

REFERANDUMA SAYILI GÜNLER KALA
Bilindiği üzere Türkiye 16 Nisan'da tarihi referanduma gidecek. Anayasa değişikliği referandumuna 6 gün kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Çorum'da vatandaşlara seslendi. Bugün ise Erdoğan, canlı yayında gençlerle buluşacak. 

GENÇLERLE BULUŞMA HANGİ KANALDA?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin gençleri ile buluşacak. Buluşma ortak yayın olarak gerçekleşecek ve A Haber, A Haber HD, ATV, ATV HD, A NEWS, A Haber Radyo üzerinden bu akşam saat 19:30'da canlı olarak yayınlanacak.  

a-haber-cumhurbaskani-004.jpg

A NEWS Türkiye'de tüm platformlarda izlenebilmektedir. Yayına yeni başlamış olan A NEWS kanalı güncel 2017 Frekans bilgilerini sizler için aşağıdaki kısma ekledik.

A NEWS 2017 FREKANS BİLGİLERİ
Türksat 4A Uydusu Frekans : 11999 Mhz
Symbol Rate: 11666 FEC : 3/4
Polarizasyon : V ( Dikey )

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.