Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayı daha da artacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayı daha da artacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa'da toplu açılış töreninde Hakkari'de düzenlenen terör saldırısına vurgu yaparak 55 teröristin öldürüldüğünü sayının artacağını açıkladı.

Manisa'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehitlerin kanı yerde kalmadı. 9 kaybımız var ama 55 terörist öldürüldü, operasyonlar sürüyor. Bugün aldığım haberler çok farklı ve iyi. Sayı daha da artacak. Kandil ve Sincar'daki sorunu oradaki otorite çözmez ise biz oraları yerle bir ederiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Dün Şemdinli'de şehit düşen askerlerimize ve güvenlik korucularımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bir acıyı da ayrıca ifade etmek istiyorum. Ahmet Alp Taşdemir bu sabah Diyarbakır'da şehit oldu. Allah rahmet eylesin. 55 teröristi etkisiz hale getirdik. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.