Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çin devlet başkanı Xi Jinping telefon da ikili görüşme yaptılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çin devlet başkanı Xi Jinping telefon da ikili görüşme yaptılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çin devlet başkanı Xi Jinping telefon da ikili görüşme yaptılar. İki lider virüse karşı beraber birbirlerine destek mesajları verdiler. Haberimizin devamında..

Dünya'da ve Türkiye'de Covid 19 salgınına karşı ülkeler ekonomik ve vatandaşları açısından büyük oran da kayıp vermekte ve vermeye devam etmektedirler. İki lider araların da ülkeleri için maddi manevi destek verdikleri konusunda uzun süre telefon da görüşme yaptılar.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile Çin devlet başkanı Xi Jinping  bugün telefonda görüştü. İki liderin gerçekleştiği görüşmede Covid 19 salgını  ile mücadelede uluslararası işbirliği ele alındı. Çin, Türkiye’nin salgınla mücadelesine destek vermeye devam edecektir.

Dünya'da ülkeler arası sağlık ve ekonomik olarak ülkeler arası işbirliği ve salgın sonrası dostluklarını ileri düzeyde arttırma konusunda birbirlerine destek vermeye devam etmektedirler.

Devletimiz ile Çin hükümetinin arasındaki görüşmeler hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı ve düşüncelerinizi iletmeyi unutmayın...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.