DBP ve HDP'den Kobanê için Kampanya

DBP ve HDP'den Kobanê için Kampanya

Ramazan Ayında DBP –HDP Hakkari İl Örgütlerinin Kobane İçin Yardım Kanpanyası Başlattı. Kanpanyaya Yoğun İlgi Gösteren Duyarlı Vatandaşlar Kısa Bir süre için Toplanan Yardım Kanpanyası Yardımlarının Biran Evvel Kobane ye Ulaşmasını Bekliyorlar..

DBP –HDP Hakkari İl Örgütlerinin Ramazan ayında mahalle meclisleri aracılığı ile Kobanê için başlattığı yardım kampanyası devam ederken, kampanya kapsamında toplanan ve ağırlıklı olarak kuru gıda ve çocuklar ile kadınların ihtiyaçlarının bulunduğu yardım malzemeleri bu akşam ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.

Bir süre önce başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımlar bir tıra yüklenirken, DPB Hakkari il örgütü tarafından yapılan yazılı açıklamada yurttaşlara Kobanê için destek çağrısı yapıldı.

Açıklamada, Kobanê halkının başta kuru gıda olmak üzere çocuklar ile kadınlara yönelik malzemelere ihtiyaç duyulduğu ifade edilerek yurttaşların imkanları dahilinde kampanyaya destek vermeleri istendi.

Aracın bu akşam saat 22.00’da Hakkari belediyesi önünde hareket edeceği belirtilerek yardım etmek isteyenlerin yardım malzemelerini belediye önüne getirmeleri çağrısı yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.