Defne Joy Foster-Tartışmalı Ölümü Beyazperdeye Taşındı

Defne Joy Foster-Tartışmalı Ölümü Beyazperdeye Taşındı

Defne Joy Foster-Sunucunun ölümü tartışmalı olmuştu.Yönetmen Aslı Özge bu ölümü "Ansızın" adlı film ile beyazperdeye taşıdı.

2011'de hayatını kaybeden Defne Joy Foster'in ölüm sebebi 15 ayrı adli tıp uzmanı tarafından hazırlanan raporla kesinleşmişti.Raporda astım hastalığı bulunan Defne Joy Foster'in ölümünün,kanında rastlanan ilaçların yanetkilerine bağlı olarak,aldığı alkolün kolaylaştırıcı etkisiyle gerçekleştiği belirtilmişti.Raporda, “Astım tanısı ile takip edilen Defne Joy Foster'in, otopsisinde toksikolojik incelemede, kanında 208 mg Etanol,7.8 mg Sulbuttanol, 1.28 ml caffeine ve 1.72 mg pheniramine bulunan kişinin ölümünün; almış olduğu alkolün kolaylaştırıcı etkisi ile kanında bulunan ilaçların muhtemel yan etkilerine bağlı olarak meydana gelmiş ölüm olarak değerlendirildiği” ifadeleri yer alıyodu.

"Ansızın"

Defne Joy Foster'in gazetelerde yayımlanan haberlerinden yola çıkarak yönetmen Aslı Özge "Ansızın" adında bir film çekti.Özge'nin Almanya'da, Almanca olarak çektiği ve yönettiği filminde şiirsel Alman doğasında kişilerdeki kötülük tohumunun nasıl filizlendiğini gerilimli bir şekilde anlatıyor.

Önemli Oyuncular Rol Aldı

"Ansızın"'ın başrollerinde , Beyaz Bant ve Eşkiya Çetesi filmlerinde oynayan ve Homeland dizisinde boy gösteren Seabastian Hülk,Münih filminden Hans Zischler yer alıyor.

Yönetmen Aslı Özge film için "Toplumun kadının üstünde yarattığı baskıdan çok, bir bireyin üstünde hissettiği baskıyı anlatmak istedim", açıklamalarında bulundu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.