DEMOKRASİ ADINDAKİ YARATIK PUTLU İNSANLAR

"Demokrasi, din, inanç ve hak özgürlüğünün sağlandığı, özgür düşüncenin filizlendiği, bir uygarlık kriteri olan sosyal adaletin ve sosyal güvenliğin gerçekleştirildiği yektane rejimdir.
Bugün demokrasinin uzağındaki bütün ülkelerde olduğu gibi Müslüman ülkelerde de insanlar en doğal hak ve özgürlüklerini elde etme yolunun demokrasiden geçtiğini görmekte ve bu yönde talepler öne sürdürmektedirler. Buna karşılık zamanımızdaki İslamcı hareketler, demokratlıkları konusunda samimi ve ikna edici söylemler geliştirememişlerdir.Müslümanlar, Müslümanca yaşamak konusunda nasıl özgürlük talep ediyor; İslam'la çelişen bir hayat tarzının dayatılmasını reddediyorlarsa, kendileri de başkalarının hayat tarzlarına müdahale etmeyeceklerinin teminatını vermelidirler. Farklılıklara, kendileri gibi olmayanlara saygıyı, çoğulculuğu içlerine sindirmelidirler. Mesela İŞİD denilen bir illet kalmış bilmem demokrasi adına biz burdayız.

İnsan öldürmek ne zaman dan beri demokrasi olmuş. Kim yolsuzluk yapmak istiyorsa adına DEMOKRASİ PUTU denilen yaratığın arkasına sığınarak istediği hertürlü yasadışı pisliği yapmaktadır.

Demokrasi demek kendi ırkından olmayan birini öldürmek değil

Demokrasi demek başkasının aldığı haktan eşit pay alandır

Put çok yeter ki inanan aptal insanlar bulunsun.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.